Werk- en bedrijfsgerelateerde hulpvragen

Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk voor ons welzijn. Werk vervult onder andere onze behoefte op het gebied van kennis, zelfontwikkeling en eigenwaarden. 

Maar zit jij als werknemer goed in je vel? Sta jij in je kracht? Ben je gelukkig met je werk, bij dit bedrijf? Heb je kleine gezondheidsklachten die steeds groter worden door een onbalans tussen werk en privé? Of problemen die je niet bespreekbaar durf te maken, bang om je baan te verliezen?

Als werknemer wil je optimaal blijven functioneren, maar hoe? Door de toenemende druk op het werk, de hoge eisen die aan je gesteld worden of omdat je niet op de juiste plek zit waar jouw kwaliteiten het best tot uiting komen, kan het zijn dat je last krijgt van je gezondheid. Je wordt onzeker, raakt vermoeid en krijgt last van pijn. Je plezier in je werk, in je leven soms, neemt af en je stress wordt groter.

Als werkgever wil je dat je personeel optimaal kan presteren, dat ze gezond zijn en zichzelf naar een hoger niveau kunnen blijven ontwikkelen. Maar wat doe je als je werknemer er steeds vaker moe uit ziet, niet gelukkig lijkt en misschien wel dreigt uit te vallen..? 
Wij bieden begeleiding aan thema’s die actueel zijn op de werkvloer en binnen bedrijven voor zowel werknemers, werkgevers en zelfstandig ondernemers. Je kunt hierbij denken aan onder andere persoonlijke ontwikkeling, preventie, vitaliteit, (werk)stress, burn-out. 

Neem de regie in eigen hand en voorkom verzuim of langdurige uitval. Voor vragen over de mogelijkheden voor coaching of trainingen, mail ons op info@mayercommijs.nl